Новини
19 вересня 2024

Зустріч у клубі старшокласників «Лідер» на тему «Лідерство. Інновації. Творчий потенціал»

Змістовно та насичено розпочався навчальний рік для старшокласників міста, які є учасниками клубів, що діють на базі Вінницького міського палацу дітей та юнацтва.

Так, учасники клубу старшокласників «Лідер», під час своєї першої зустрічі на тему «Лідерство. Інновації. Творчий потенціал» обговорювали, яку ж роль у сучасному світі відіграють лідери, які вміють і знають як стимулюванні інновацій та творчого потенціалу своєї команди.

Що таке правові стереотипи і як з ними боротися визначали учасники клубу шкільних омбудсменів «Бумеранг». Під час засідання учасники клубу розкривали зміст понять «стереотипи», «упередження», «забобони», «дискримінація», визначали причини їх виникнення та їхній вплив на життя у суспільстві.

«Українська національна ідея: яка вона?» - така важлива тема стала предметом обговорень на зібранні учасників історико-патріотичного клубу «Покоління UA». Під час зустрічі було обговорено становлення національно української ідеї як у минулому, так і в наш час.

По переду ще багато цікавих зустрічей, спільних заходів та проєктів. Підписуйтесь на наш телеграм-канал «Максимум», де будуть висвітлені усі найцікавіші моменти із життя старшокласників нашої територіальної громади!