Новини
31 жовтня 2019

Ювілей гуртка "Лавка чудес"

30 жовтня вихованці гуртка сучасного декору «Лавка чудес», а також їх батьки та друзі зібрались у родинному колі, щоб відзначити чудове свято – 10-річчя свого гуртка.
З нагоди свята відбулася презентація персональних виставок двох чудових дівчат, які творчо зростали у гуртку: Ольги Марчук (учасниці кількох міських та обласних конкурсів декоративно-прикладного мистецтва, володврки диплому другого ступеню Міжнародного фестивалю народного мистецтва «Смарагдові витоки» у м. Мукачевому, переможниці міжнародного багатожанрового конкурсу «Зіркове літо» у Болгарії, м.Обзор), а також Ольги Гордишевської (переможниці Всеукраїнського конкурсу-виставки художніх творів дітей та молоді «ChildArt.org» у м.Київ, а також володарки призових місць на Міжнародному фестивалі народного мистецтва «Смарагдові витоки» у м. Мукачевому). Усі гості виставки були захоплені високим рівнем творчої майстерності юних художників та побажали їм нових творчих злетів.
Окрім того з привітаннями на свято завітали випускники гуртка, педагоги палацу та представники адміністрації. З нагоди 10-річчя гуртка найактивніші вихованці гуртка та їх батьки отримали пам’ятні грамоти та подяки.