Сьогодні 100 днів героїзму, 100 днів незламності, 100 днів супротиву та опору… Нас ніколи не здолати та не зламати, бо ми боронимо свою свободу зараз і дітей своїх виховуємо справжніми патріотами незалежної України. Так, в авіамодельному гуртку діти знайомляться з технічними видами спорту, вивчають теорію аеродинаміки, конструкції літальних апаратів, освоюють технологію виготовлення моделей, створюють масштабні копії реальних літальних апаратів, навчаються експлуатувати моделі, проводять тренувальні польоти, беруть активну участь у обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Вихованці гуртка вірять, що швидко в небі над Україною літатимуть лише вільні птахи, цивільна авіація та копії літальних апаратів, які створили діти. Ми переможемо! У нас буде мирна Україна і мирне небо!  
Новини
3 червня 2022

Виставка робіт авіамодельного гуртка

Сьогодні 100 днів героїзму, 100 днів незламності, 100 днів супротиву та опору…

Нас ніколи не здолати та не зламати, бо ми боронимо свою свободу зараз і дітей своїх виховуємо справжніми патріотами незалежної України.

Так, в авіамодельному гуртку діти знайомляться з технічними видами спорту, вивчають теорію аеродинаміки, конструкції літальних апаратів, освоюють технологію виготовлення моделей, створюють масштабні копії реальних літальних апаратів, навчаються експлуатувати моделі, проводять тренувальні польоти, беруть активну участь у обласних, Всеукраїнських та міжнародних змаганнях. Вихованці гуртка вірять, що швидко в небі над Україною літатимуть лише вільні птахи, цивільна авіація та копії літальних апаратів, які створили діти.

Ми переможемо! У нас буде мирна Україна і мирне небо!