Новини
27 травня 2020

Випускникам Палацу 2020

Дорогі випускники!

Закінчився навчальний рік, для кожного з вас він був різним, наповнений новими відкриттями,  цікавими знаннями , несподіваними випробуваннями та, водночас, успішним, сповненим мріями і надіями.

Сьогодні ви залишаєте рідний Палац  - країну творчості та радості, таланту та щастя. Місце, де знайшли нових друзів, де здобули, такі потрібні  для життя уміння, де багато років поспіль реалізовували свої дитячі бажання, де щодня  втілювали свої дитячі мрії і водночас зростали особистостями і професіоналами в улюбленій справі. Ви навчилися бути  щирими і самостійними, відповідальними і впевненими. Своєю наполегливою творчою працею ви приносили радість педагогам і батькам, успіх рідному Палацу та місту.

Бажаю вам не розгубити все це, а примножувати і удосконалювати. Нехай ці знання допоможуть вам обрати свій єдиний правильний життєвий шлях.   Ми  не прощаємося з вами, ми говоримо вам: «До нових зустрічей». Двері Палацу завжди відкриті для вас.

А сьогодні ми бажаємо вам абсолютної впевненості в своїй удачі. Нехай старт у доросле життя буде цікавим, наповненим приємними враженнями і гарними результатами. Ідіть завжди за своєю мрією і не відступайте, знайдіть щастя в житті і не пропустіть його. Бажаю з інтересом освоювати нову, обрану вами, професію і, неодмінно, знайти себе у цьому житті. Любіть життя,  бережіть батьків, будьте гідними і справедливими. Мирного вам неба над головою. Нехай ваші мрії збуваються, а плани легко реалізовуються.

З повагою і величезною любов’ю до вас

Директор  Світлана Мусійчук