Новини
22 січня 2021

Вітання до Дня Соборності України від колективу ансамлю танцю "Радість"

Народний художній колектив України ансамбль танцю «Радість», м.Вінниця, вітає ХХХІІ Всеукраїнський фестиваль "Зимові візерунки" пам"яті Юрія Гурєєва, присвячений 102 річниці Соборності України.

22 січня о 10.00 розпочинається ХХХІІ Всеукраїнський онлайн фестиваль "Зимові візерунки" пам"яті Юрія Гурєєва, присвячений 102 річниці Соборності України.

Цьогоріч у фестивалі візьме участь 21 хореографічний колектив з різних куточків України ( понад 800 учасників) віком від 5 до 35років.

Палітра фестивалю різнобарвна, це і Поділля, і Галиччина, і Полісся, і Слобожанщина, і Наддніпрянщина: танцюристи з 9 областей - Хмельницької(4 колективи), Вінницької (1 ), Сумської (1),Донецької (1), Харківської (5), Рівненської (4), Львівської (2), Запорізької (2), м. Київ (1).

У фестивалі візьме участь Народний художній колектив України ансамбль танцю "Радість" Вінницького міського палацу дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної.

22 січня в День Соборності України з 10.00 в мережі Фейсбук всі колективи продемонструють українські народні танці, характерні кожному регіону.

23 січня о 10.00 – онлайн фінал фестивалю , в якому танцювальні колективи разом затанцюють український гопак. Запрошуємо вас до перегляду!

Для перегляду танцювальної програми фестивавлю необхідно 22 та 23 січня в мережі Фейсбук ввести хештег :

у #ХХХІІ_зимові_візерунки #день_соборності

#подолянчик_хмельницький_палац_творчості

.

#ХХХІІ_зимові_візерунки #день_соборності

#подолянчик_хмельницький_палац_творчості