Новини
10 вересня 2018

Відкриття стадіону у Палаці

7 вересня у Палаці відбулося урочисте відкриття нового сучасного футбольного поля. На цю подію очікували вихованці Палацу, а особливо юні спортсмени. Адже вони не уявляють свого життя без постійних тренувань, змагань та відчуття радості від перемог. І ось збулася мрія футболістів і вони очікують на перший матч на новому футбольному полі, яке збудовано за європейськими стандартами. Тут і сучасне покриття, і криті трибуни та інформаційне табло. Такий сучасний стадіон – це справжня мрія кожного школяра. 
На урочистості з нагоди відкриття футбольного поля зібралося чимало гуртківців Палацу, їх батьків, педагогів та гостей міста. З цією подією Палац прийшли привітати почесні гості. З вітальним словом до юних спортсменів та вінничан звернувся Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман. До привітань приєдналися: голова Вінницької обласної державної адміністрації Валерій Коровій, голова Вінницької обласної ради Анатолій Олійник та міський голова Сергій Моргунов.

 

Справжньою прикрасою свята стали виступи Народного художнього колективу ансамблю танцю «Радість» (худ. керівник - Заслужений працівник культури України, відмінник освіти України Віктор Бойко), ансамблю спортивного естрадного танцю «ЕОС» (керівник - Заслужений тренер України Валентина Боднар), ансамблю сучасного естрадного танцю «Екстрім» (керівник – Яна Григор’єва).  Логічним завершенням став товариський матч між футбольними командами Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, які отримали в дарунок м’ячі від Вінницької обласної Федерації футболу.