Новини
26 квітня 2023

Відкриті змагання з плавання, присвячені пам’яті Марії Федорівни Гавриш

У басейні КЗ «ВМПДЮ ім. Л. Ратушної» 21-22 квітня 2023 року відбулися Відкриті змагання з плавання, присвячені пам’яті Марії Федорівни Гавриш

На урочисте відкриття була запрошена директор Департаменту освіти Вінницької міської ради – Оксана Яценко, яка привітала учасників, батьків та гостей з початком змагань та побажала гарних запливів, яскравих вражень і перемог! 

У змаганнях взяли участь спортсмени:

І вікової групи: юнаки 2008-2009р.н.; дівчата 2009-2010р.н.

ІІ вікової групи: юнаки 2010-2011р.н. і молодші; дівчата 2011-2012р.н. і молодші. Усього 6 команд – 78 юних плавців.

Уперше виконала норматив І дорослого розряду – Рябокінь Тетяна (керівник Соколовська І.В.).

Спортсмени, які посіли І, ІІ, ІІІ місця в індивідуальних номерах програми нагороджені медалями та грамотами КЗ «ВМПДЮ».

Спортсмени, які показали абсолютно кращий результат на одній із дистанцій (Рябокінь Тетяна, Шеремета Софія, Сімйонов Іван) нагороджені медалями та грамотами КЗ «ВМПДЮ» та призами ГО «Відділення Національного Олімпійського Комітету України у Вінницькій області». На дистанції 200м брасом плавці старшої вікової групи Рогач Катерина, Сапожніков Марк та молодшої вікової групи Підлісна Дар’я, Сімйонов Іван нагороджені медалями та грамотами КЗ «ВМПДЮ» та призами Вінницького окремого підрозділу ФПУ Вінницької області.

Переможці та призери в естафетному плаванні нагороджені медалями комітету по фізичній культурі і спорту Вінницької міської ради та грамотами КЗ «ВМПДЮ».

Кращими спортсменами змагань стали:

  • Рябокінь Тетяна, Шеремета Софія, Підлісна Дар’я, Сімйонов Іван, Рудий Роман, Шишкін Кіріл, Коваленко Поліна (керівник Соколовська І.В.);
  • Рогач Катерина, Мельничук Владислав, Орлик Денис (керівник Сізов Ю.В.);
  • Сапожніков Марк (керівник Жук В.В.);
  • Єрмакова Анна (керівник Грушко А.В.).

Результати змагань у протоколах