У ВМПДЮ відбулось свято «Подарунок від Святого Миколая» для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування.
Новини
20 грудня 2018

Відбулося міське свято до Дня Святого Миколая «Подарунок від Святого Миколая»

19 грудня 2018р.  об 11.00 в стінах КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Лялі Ратушної» відбулось свято «Подарунок від Святого Миколая» для дітей сиріт та дітей позбавлених батьківського піклування. В програмі заходу відбувся святковий концерт, підготовлений вихованцями творчих колективів ВМПДЮ, привітання дітей з Днем Святого Миколая міського голови Галини Якубович  та вручення подарунків.

До привітань долучилась і Вінницьке міське молодіжне громадське об’єднання «Союз старшокласників «Лідер».  Напередодні свята була проведена благодійна акція по збору коштів для закупівлі подарунків дітям сиротам серед учнів закладів загальної середньої освіти міста.  Близько 200 подарунків  було вручено   під час свята головою Ради об’єднання  Яною Москалик.

Подарунки від Святого Миколая отримали також і президенти учнівських самоврядувань, які були присутні на заході. З наступаючими новорічними святами їх привітала Галина Якубович та Людмила Шафранська начальник служби  у справах дітей Вінницької міської ради.