Новини
30 грудня 2022

Участь Палацу у Тринадцятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2022»

У 2022 році педагоги комунального закладу «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» брали участь у Тринадцятій Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2022», яку організувала компанія «Виставковий Світ» за підтримки та участі Міністерства освіти і науки України і Національної академії педагогічних наук України.

Наш заклад презентував методичний посібник «Формування та розвиток культурної компетентності здобувачів освіти у закладі позашкільної освіти».

У даній розробці представлений досвід КЗ «ВМПДЮ ім. Лялі Ратушної» щодо організації роботи педагогічного колективу над реалізацією

моделі формування та розвитку культурної компетентності вихованця закладу позашкільної освіти, представлена надзвичайно велика палітра сучасних методик навчання, педагогічних технологій та поєднання інноваційного освітнього середовища з новітніми ІКТ технологіями.

Даний методичний посібник виборов Золоту медаль у номінації «Упровадження сучасних технологій і методик формування ключових компетентностей здобувачів освіти».

Щиро зичимо всім педагогічним працівникам нашого закладу творчого натхнення, успіхів, бажання працювати й бути учасниками нових педагогічних ідей та ініціатив.