Новини
2 листопада 2018

Тижневик національно-патріотичного виховання

У період з 22 по 31 жовтня у комунальному закладі «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» проходив тижневик національно-патріотичного виховання, який організували педагоги відділу спортивної та фізкультурно-масової роботи. Керівниками гуртків було проведено ряд заходів.

Впродовж тижневика в холі палацу транслювалися відеоролики  на національно-патріотичну тематику.

22 жовтня було відкрито виставку дитячих малюнків на тему  «Ми діти твої, Україно!» та національно-патріотичну фотовиставку ««Моя сім’я – моя родина – моя Україна».

Гуртківці спортивних секцій плавання відвідали військово-історичний музей Повітряних Сил Збройних Сил України та  Вінницький обласний краєзнавчий музей.

Для вихованців спортивних секцій  проведено турнір-вікторину «В нашім серці Україна»,  спортивну гру «Козацькому роду нема переводу»,

інтелектуально – розважальну гру «Де козак – там і слава, і воля», метою яких було розширити та систематизувати знання учнів про Україну, розвивати почуття відповідальності до своїх обов’язків перед державою; виховувати повагу та інтерес учнів до народних звичаїв, традицій, ігор, сприяти виховуванню почуття патріотизму, осмисленню себе як частини великого українського народу, гартувати молодь фізично й морально.

На новому футбольному полі проводились «Веселі старти» з елементами футболу.

Щоб розширити знання гуртківців про рідне місто, виховувати любов та патріотизм до Батьківщини, бережливе ставлення до історичних пам’яток та природи Вінниці, поглибити об'єктивні знання вихованців з історії  міста, історичних подій та видатних людей свого краю,  28 жовтня був проведений велотуристичний похід по видатних місцях м. Вінниці.

З метою виховання дітей та молоді у дусі відданості Батьківщині та українському народу через відродження національних і загальнолюдських духовних та моральних цінностей, формування у вихованців високих морально-психологічних якостей для вихованців відділу спортивної та фізкультурно-масової роботи було проведено національно-патріотичну гру-квест «Патріот», у якій взяли  участь 4 команди спортивних секцій – плавання, футболу, стрільби кульової та рукопашного бою. Усі учасники гри-квесту були нагороджені грамотами та отримали багато позитивних емоцій.