Нелегким був цей навчальний рік для усіх дітей, педагогів та батьків. Нелегким, але навіть під час випробувань пандемією та війною творчість нікуди не зникає. Вона може трансформуватись у нові, ще більш патріотичні роботи, бо той, хто любити створювати щось нове - своє захоплення не залишає. Так, цьогоріч вихованці гуртка «Орігамі» більшість своїх робіт присвячували Україні та темі миру. Керівник гуртка, Остапенко Галина Василівна, вчить своїх дітей виготовляти неповторні квіти, композиції, сувеніри, картини з паперу в різноманітних техніках, розвиває в них творчі здібності та естетичні смаки. Вихованці гуртка є призерами та переможцями міських, обласних та Всеукраїнських виставок і конкурсів. Все в нас буде добре, ми неодмінно переможемо і будемо милуватися роботами юних майстрів орігамі на звичних виставках, а поки їх можна побачити у відео-презентації. Приємного перегляду!  
Новини
10 червня 2022

Творчий звіт вихованців гуртка «Орігамі»

Нелегким був цей навчальний рік для усіх дітей, педагогів та батьків. Нелегким, але навіть під час випробувань пандемією та війною творчість нікуди не зникає. Вона може трансформуватись у нові, ще більш патріотичні роботи, бо той, хто любити створювати щось нове - своє захоплення не залишає. Так, цьогоріч вихованці гуртка «Орігамі» більшість своїх робіт присвячували Україні та темі миру. Керівник гуртка, Остапенко Галина Василівна, вчить своїх дітей виготовляти неповторні квіти, композиції, сувеніри, картини з паперу в різноманітних техніках, розвиває в них творчі здібності та естетичні смаки. Вихованці гуртка є призерами та переможцями міських, обласних та Всеукраїнських виставок і конкурсів.

Все в нас буде добре, ми неодмінно переможемо і будемо милуватися роботами юних майстрів орігамі на звичних виставках, а поки їх можна побачити у відео-презентації. Приємного перегляду!