Новини
3 квітня 2023

Театральній студії "Мельпомена" - 15 років!

Березень...

Час пробудження природи і людських почуттів, час оновлення і щирого завзяття у думках, справах та починаннях.

Людину завжди вирізняло з - поміж інших істот глибоке світовідчуття та потяг до прекрасного, адже не лише турботами про хліб насущний живе людина. Її душа прагне яскравих вражень, видовищ та естетичної насолоди

Тож символічно, що свій ювілей ми відсвяткували 27 березня, у день, коли відзначається Міжнародний День театру.

У глядацькій залі зібралися найрідніші: мами і тата, бабусі та дідусі, а ще - друзі, знайомі, рідні, випускники, шановані гості.

Що може бути краще, ніж щирі емоції глядачів і квіти акторам після виступу?

Цілих 15 років зірка "МЕЛЬПОМЕНИ" сяє на багатьох сценах нашої України, переливаючись усіма відтінками талантів. Цілих 15 років талановиті мельпоменівці дарують глядачам найщиріші посмішки та позитивні емоції.

Є що згадати, ж чим пишатися, адже ми на повний голос заявили про себе не лише на Вінниччині, а й по всій Україні.

Майже три години мельпоменівці підкорювали своєю майстерністю глядача.

У святкову ювілейну програму була вплетена музична казка "Коза Дереза".

Головне - поділитися з глядачем своїми емоціями - справжніми і щирими. Бо у театрі глядач має сміятися або плакати. А для цього потрібно бути щирим по - справжньому, щоб кожен пройнявся грою.

Найвища оцінка - це справжні хвилюючі емоції глядачів, квіти і щирі слова подяки.

Тож актори були нагороджені щирими оплесками!

Останні три роки були надто важкими для всіх українців. Пандемія, суворий карантин, дистанційне навчання. До всього було потрібно призвичаюватись.

І навіть це не стало на заваді для творчості та потужної роботи нашого колективу.

...сьогодні в Україні триває війна . Війна вплинула на всі сфери людського життя. Вона понищила, скалічила не лише тіла, а й душі. Змінилися всі. Уже ніколи ми не будемо такими, як раніше, безпечними та безтурботними.

І навіть зараз ми не дозволяємо собі розслаблятися. Майбутнє видається непевним. Яким буде світ після війни? Як швидко відновиться наше життя?

Чи буде радісним та безтурботним дитинство наших дітей, як колись? Ці питання дуже хвилюють усіх нас.

Сьогодні кожен українець молиться за Україну. Сьогодні у важкий для нас всіх час ми повинні єднатися через щирі молитви за долю України.

Тому у святкову програму була введена літературно - музична композиція "Молитва за Україну", яка линула з вуст дітей і глядач щиро плакав...