Новини
1 травня 2023

"Свято дитячих сердець" - звіт Палацу

У п’ятницю, 28 квітня, у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва відбулося справжнє Свято дитячих сердець.

Двері закладу були гостинно відчинені для вихованців закладу, батьків та гостей, які прийшли їх підтримати.

Перед початком свята порадували усіх присутніх яскраві виставки дитячих робіт гуртківців відділів науки і технічної творчості та декоративно-прикладного мистецтва.

Також у цей день педагоги, вихованці та їх батьки організували у Палаці благодійний ярмарок і приготували для продажу різноманітні смаколики та сувеніри на підтримку ЗСУ. Усі зібрані кошти, а це 30 000 гривень, будуть використані на закупівлю приладів нічного бачення для ЗСУ.

На початку заходу щиро привітала вихованців Палацу з гарним закінченням навчального року випускників заступник директора Департаменту освіти ВМР Ірина Божок,

Під час святкового концерту на сцені виступили дитячі творчі колективи відділу художньо-естетичного виховання: Народний художній колектив України ансамбль танцю «Радість», Народний художній колектив України ансамбль спортивного бального танцю «Грація», Зразковий художній колектив України театральна студія «Мельпомена», студія естрадного вокалу «Браво», студія сучасного та вуличного танцю «ЛаМар», ансамбль естрадного спортивного танцю «ЕОС», творче об’єднання «Ансамбль барабанщиць», ансамбль спортивного бального танцю «Олімпія» та дитячі об'єднання декоративно-прикладного відділу «Дизайн мода» й Зразковий художній колектив «Театр моди «Оксамит». Високий мистецький рівень виконання номерів приніс справжню насолоду всім глядачам у залі.

Наприкінці заходу директор Палацу Ірина Матусяк вручила свідоцтва випускникам і сердечно побажала їм сміливо йти до своїх мрій та ніколи не боятися змін у житті. А також подякувала батькам вихованців за підтримку та усьому педагогічному колективу за щоденну нелегку професійну працю.

Свято дитячої творчості, музики, танців, співів стало своєрідним підсумком непростого навчального року. Та колектив Вінницького міського палацу дітей та юнацтва, як і вся Україна, кожен день мужньо долає усі складнощі і продовжує й надалі плідно працювати, щоб пришвидшити нашу перемогу!