Новини
21 березня 2023

Сімейний шаховий турнір - свято батьків та дітей у Палаці

Відділ молодіжної політики ВМР

Усі батьки мріють про те, щоб їхня дитина виросла здоровою, щасливою, вихованою та розумною людиною, саме тому вони прагнуть ще з раннього віку записати своїх дітей до різних гуртків та секцій. У нас в Палаці розвинути свої інтелектуальні здібності, кмітливість та гнучкість розуму можна в гуртку шахів (кер. Шафір М.В.).

А чи не найкращий спосіб заохотити дитину до занять шахами через власний приклад? Звичайно, що так! Сьогодні в нашому закладі відбувся сімейний шаховий турнір - свято батьків та дітей. Це був турнір дружних та спортивних родин з шахів, де вони показали свою кмітливість, увагу, неабияку витримку та наполегливість. Головна мета заходу – об’єднати спільним хобі представників різних поколінь у родинах. Всього в змаганнях брали участь 32 команди - родини юних шахістів.

Привітати гравців турніру прийшли начальник відділу молодіжної політики Вінницької міської ради Юлія Мончак та директор закладу Ірина Матусяк. Усі учасники змагань отримали грамоти та призи від спонсорів та організаторів, а титул переможця отримала сім’я Шафірів.

Щиро вітаємо їх із перемогою!