Новини
30 березня 2023

Школа управлінської майстерності «Школа лідерів»

Щорічно, на весняних канікулах, у рамках діяльності громадського об’єднання старшокласників «Лідер» розпочинає свою діяльність школа управлінської майстерності «Школа лідерів». Цьогоріч навчання у Школі лідерів тривало з 27 березня по 30 березня і участь у ній взяло 27 активістів шкільного життя із закладів загальної середньої освіти ВМТГ ( ЗЗСО №1,2,7,8,9,11,12,13,14,

19,20,21,23,31,35,36, ТОВ «Приватна школа HUB School», Вінницько-Хутірський ліцей, Писарівський ліцей).

Під час першого дня учасники Школи лідерів мали змогу відвідати акторський майстер-клас «Мистецтво всередині нас», який провели студентки Вінницького торговельно-економічний інституту Київського національного торговельно-економічного університету Івашків Олена та Іващук Крістіна, та тренінг «Проєкт, як розвиток особистості та власних ідей», який провів голова громадської організації «EcoBand».

Насичена програма була і на другий день роботи школи, адже на учасників очікувала гра «Світ громад». Ігрові сесії відбувалися в освітньому хабі «NotBox» Вінницького державного педагогічного університету імені Михайла Коцюбинського. Організаторкою стала Дрозд Тетяна Михайлівна – керівник центру «Освітній хаб ʺNotBoxʺ». На початку зустрічі до присутніх з вітальним словом звернулась пані Тетяна, Бровчак Людмила Сидорівна – проректор з соціальної роботи та Загородній Сергій Петрович – проректор з питань міжнародної співпраці. Також, учасники мали змогу познайомились з головою студентської ради університету – Вікторією, яка розповідала про діяльність студентського самоврядування закладу та закликала до подальшої співпраці із студентським самоврядування.

Згідно програми діяльності, на третій день активісти шкільного життя зустрічалися з кандидатом психологоічних наук, доцентом кафедри "Психолоргії та соціальної роботи" ВДПУ ім. М. Коцюбинського – Комар Тетяною Олександрівною, яка підготувала для них заняття з практичними вправами на тему «Вибір професії – важливий крок, від якого залежить ваша доля». Потім відбулася зустріч з регіональним маркетологом найбільшої дистрибьюторської компанії України «Медхауз СВІС ГМБХ» – Кариною Балан, яка поділилась з учасниками власним досвідом маркетингу в соціальних мережах.

Завершальним етапом стало вручення сертифікатів усім учасникам школи управлінської майстерності.

Дякуємо активістам та спікерам, які долучилися до нашого заходу.