Новини
31 січня 2022

Пізнавально-інтелектуальна гра "ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛОТО" серед юних спортсменів

Усім відомо, що сильні, спортивні, здорові та ще й розумні діти більш впевнені в своєму успішному майбутньому. Щоб пересвідчитися, що наші юні спортсмени сильні не тільки фізично, але й розумово 27 січня для них у відділі спортивної та фізкультурно-масової роботи спільно з культорганізатором організаційно-масового відділу Тетяною Рабчук, була проведена пізнавально-інтелектуальна гра "ОЛІМПІЙСЬКЕ ЛОТО" в якій взяли участь вихованці секцій плавання, футболу та кульової стрільби. Усього змагалися 4 команди. Гра проводилася з метою пропаганди здорового способу життя, розширення знань вихованців у різних видах спорту; розвитку кругозору, допитливості, кмітливості, уважності; виховання ініціативності, активності, вміння спілкуватися, узгоджувати свої дії, підтримувати і допомагати один одному.

Команди змагалися у 7 рубриках: “Спортивний крокодил”, “Символіка”, “Персоналії”,“Олімпійська дуель”,“Чайнворд”,“Шах і мат”, “True/ False”.

Усі учасники команд викладалися на повну силу й показали свої знання та отримали нові. Гра "Олімпійське лото" була чудовою нагодою позмагатися, проявити себе, з користю провести час та насолодитися як активною участю, так і жаданою перемогою!

Наприкінці гри усі учасники отримали солодкі подарунки!