28 квітня до діток переселенців, які мешкають у 1 гуртожитку Вінницького медичного університету ім. М. Пирогова, завітали справжні пірати Карибського моря: капітан Джек Горобець та його вірний штурман Джейн. Таємнича карта скарбів, піратські вибробування, морські пригоди, запальні танці матросів - і це ще не весь список піратських забав. Адже на них, десь на далекому острові, очікувала скриня скарбів. Та юні матроси зуміли подолати всі перешкоди і віднайти захований скарб. Дякуємо всім учасникам подорожі за активність та гарний настрій. А нам приємно приносити дітям радість, особливо в такі складні часи для нашої України. Але ми віримо, що переможемо! Слава Україні!
Новини
29 квітня 2022

Пірати Карибського моря розважали діток-переселенців

28 квітня до діток переселенців, які мешкають у 1 гуртожитку Вінницького медичного університету ім. М. Пирогова, завітали справжні пірати Карибського моря: капітан Джек Горобець та його вірний штурман Джейн. Таємнича карта скарбів, піратські вибробування, морські пригоди, запальні танці матросів - і це ще не весь список піратських забав. Адже на них, десь на далекому острові, очікувала скриня скарбів. Та юні матроси зуміли подолати всі перешкоди і віднайти захований скарб.

Дякуємо всім учасникам подорожі за активність та гарний настрій. А нам приємно приносити дітям радість, особливо в такі складні часи для нашої України. Але ми віримо, що переможемо! Слава Україні!