Новини
5 жовтня 2023

Патріотичний квест "Вартові України"

З нагоди Дня захисниць та захисників України, який українці відзначали 1 жовтня, у рамках Патріотичного марафону, сьогодні відбувся патріотичний квест «Вартові України». Квест проводився за підтримки департаменту освіти Вінницької міської ради та Вінницького полку «Бойове братерство України». Учасниками квесту стали команди учні 10 класів із 5 закладів загальної середньої освіти ВМР, а саме: ліцею № 16, ліцею № 19, ліцею № 30, ліцею № 32, ВТЛ. Юнаки та дівчата мали змогу поспілкуватися з інструкторами, військовими, учасниками бойових дій під час роботи локацій: «Мінна справа», «Тактична медицина», «Збір та розбір зброї», «Орієнтація на місцевості», «Самозахист та оборона», «Інтелектуальна» . А також вони проявляли свої знання з історії нашої держави, вміння працювати в команді, співали українські пісні та стали учасниками пісенного флешмобу «Ой у лузі червона калина».

Учасники квесту були нагороджені грамотами департаменту освіти ВМР та Вінницького полку «Бойове братерство України».

Окрасою заходу стали виступи солістки студії естрадного вокалу «Браво» Катерини Тарасенко (кер. Тетяна Гриценко), вихованців студії сучасного та вуличного танцю «ЛаМар» (кер. Колесник Л.М.) та педагогів закладу – Наталії Власюк та Ірини Польгун.

Дякуємо всім учасникам заходу, педагогам-організаторам із ЗЗСО № 1, 15, 18, 21, 26, які долучилися до проведення заходу. Особлива подяка Вінницькому полку.

Слава Україні! Героям Слава! Україна – понад усе!