На початку навчального року проходило дитяче свято, яке організував для маленьких вінничан та їх батьків комунальний заклад «Вінницький міський палац дітей та юнацтва». 
Новини
11 вересня 2019

«Палац скликає друзів!»

Під такою чудовою назвою на початку навчального року проходило дитяче свято, яке організував для маленьких вінничан та їх батьків комунальний заклад «Вінницький міський палац дітей та юнацтва». 

Захід проводився двічі: в останній тиждень літа в парку ім. Горького та на початку осені на проспекті Космонавтів. Кожен бажаючий мав чудову  можливість познайомитись з роботою гуртків, дитячих об’єднань Палацу та гарно провести час!

Під час свята педагоги закладу проводили цікаві майстер-класи з валяння вовни, складання орігамі, оздоблення картини яскравими стрічками, створення власної іграшки, дитячого мультфільму та багато іншого.

Велика кількість гуртків та дитячих об’єднань демонстрували унікальні роботи та неймовірні витвори. Серед них були картини в стилях стимпанк та мікс-медіа, пейзажі, намальовані олійними фарбами, валяні іграшки, непосидючі роботи, плетені ляльки, вироби з солоного тіста. Неймовірні міні-іграшки, які в’яжуться гачком, демонструвала керівник гуртка амігурумі. Із різноманітними стилями, техніками і технологіями дизайну та декору знайомила педагог креатив-студії «Орхідея». Безліч позитивних вражень та емоцій подарували вихованці спортивної секції «Рукопашний бій» та гуртка футболу. Дізнатись цікаві історичні факти про Вінницю можна було на локації гуртка «Екскурсоводи-краєзнавці».

Протягом усього заходу проводилися цікаві конкурси та безпрограшні лотереї для дітей. Для вінничан більш старшого віку організатори створили яскраві фотозони, де можна було сфотографуватися на фоні певного гуртка. Багато неймовірних та динамічних танців демонстрували вихованці художньо-естетичного відділу.

Впродовж усього свята вихованці гуртка журналістики вели пряму трансляцію з місця події аби надати можливість побачити, що відбувається на заході усім, хто не зміг бути присутнім. 

Отож, приєднуйтесь до нас! Вибирайте собі майбутній гурток, дитяче об’єднання чи спортивну секцію до душі! Чекаємо з нетерпінням!

Дмитро Козуб

гурток журналістики ВМПДЮ