Новини
11 січня 2019

Новорічні ранки у Палаці

Новий рік – найулюбленіше свято дітвори. Напередодні всіх завжди охоплює дивне відчуття, що неодмінно має статися щось радісне та чарівне. Таке ж відчуття охопило педагогів і вихованців Палацу дітей та юнацтва.  Спільними зусиллями він був перетворений на казковий зимовий Палац, з ялинками та новорічними прикрасами, яскравими вогниками та зимовими візерунками. А творча група педагогів підготувала цікаве, музичне захоплююче театральне дійство для дітей молодшого шкільного віку «Новорічний переполох» та веселу, драйвову, запальну новорічну вечірку в стилі Інстаграм «Insta party just smile».

Під час театралізованого дійства діти поринали у незвичайний світ новорічних пригод  та чарівних перетворень разом із улюбленими персонажами: Володаркою Часу, годинниковими мастаками Тіком і Таком, Ескімоскою, Білосніжкою, Маківкою, Машею, левом Алексом та місіс Сантою. Прикрасою новорічної казки стали виступи творчих колективів Палацу: Народного художнього колективу спортивного бального танцю «Грація» (худ. кер. Мацюк О.М.), студії сучасного та вуличного танцю «ЛаМар» (кер. Колесник М.В.), ансамблю сучасного естрадного танцю «Екстрим» (кер. Григор’єва Я.В.), ансамблю класичного танцю «Фуете» (кер. Ільченко Ж.Б.), театру моди «Оксамит» (кер. Бєлан І.М.).

Відвідавши новорічну вечірку в стилі Instagram школярі мали можливість не лише потанцювати та розважитися в дружній компанії запальних ведучих, але й відчути себе справжньою зіркою соціальної мережі Instagram. Ізюминкою вечірки були виступи вихованців Народного колективу України ансамблю танцю «Радість» (худ. кер. Бойко В.А.) та студії сучасного і вуличного танцю «ЛаМар» (кер. Колесник М.В.).

Всього було проведено 51 новорічний ранок які відвідало близько 7000  вінничан та гостей міста.