Новини
20 березня 2021

Міська виставка-конкурс робіт декоративно-ужиткового мистецтва

Традиційно навесні вінницькі школярі демонструють свою творчість, майстерність та фантазію на міській виставці-конкурсі робіт декоративно-ужиткового мистецтва. Тоді виставкова зала КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л.Ратушної», організатора виставки, перетворюється на справжню арт-галерею з неймовірними експонатами. Чого там тільки немає! Та вже другий рік поспіль дану виставку доводиться проводити в онлайн-форматі.

Цьогоріч на розгляд журі онлайн-виставки-конкурсу робіт декоративно-ужиткового мистецтва «Знай і люби свій край» було представлено близько 230 експонатів із 30 навчальних закладів Вінницької міської об’єднаної територіальної громади відповідно до розділів: художнє різьблення по дереву, гончарство та художня кераміка, пластика, художнє плетіння (лоза, рогіз, соломка), художня вишивка, в’язання спицями і гачком, художні вироби з бісеру, м’яка іграшка, художня аплікація і витинанка, інші техніки виконання.

Кращі експонати представлятимуть дитячу творчість на обласній виставці-конкурсі, а у вас є можливість переглянути чудові роботи талановитих дітей!