Новини
5 березня 2018

Міська виставка-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. «Знай і люби свій рідний край»

Усіма барвами веселки цього року проводжали зиму та зустрічали весну діти міста. З 26 лютого до 2 березня у виставковій залі КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л.Ратушної» працювала міська виставка-конкурс декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва. «Знай і люби свій рідний край».

На виставці були представлені біля 340 робіт юних майстрів із шкіл міста та Палацу в різних техніках виконання: художнього різьблення по дереву, пластики, художнього плетіння з лози, рогози, соломи та паперу, художньої вишивки, в’язання спицями, гачком, художні вироби з бісеру, м’яка іграшка, художня аплікація, витинанки, роботи в інших техніках виконання (вироби із шкіри, ізонитка, декоративний розпис, батик, живопис).

Захоплювали гостей виставки та вражали своєю неповторністю і самобутністю обереги роду, які споконвіку були головними складовими традицій нашого народу, барвисті вишиті нитками та бісером рушники і прекрасні картини, яскраві м’які іграшки, декоративні подушки, ляльки-тільди, іграшки-амігурумі, дизайнерські прикраси та елементи одягу, плетені сувеніри, різьблені дерев’яні вироби, прикрашені петриківським та художнім розписом, гончарні вироби, вироби із солоного тіста та скульптурного пластиліну, прекрасні панно, картини із живописом