Новини
30 листопада 2022

Майстер-класи від досвідчених майстрів декоративно-прикладного мистецтва

Кажуть: «Творчість об’єднує людство». Саме тому у Палаці збирались люди, які цінують декоративне мистецтво, люблять створювати красу своїми руками. Досвідчені, відомі у нашому місті майстри ділились з дітьми своїми вміннями та знаннями, творчими здобутками і любов’ю до декоративно-прикладного мистецтва.

Олександр Котловий – ландшафтний дизайнер, флорист, автор інсталяції «Різдвяний Дідух», спільно з дітьми створив різдвяну флористичну композицію з природних матеріалів.

Народна майстриня Вінничини, кандидат педагогічних наук, доцент кафедри образотворчого, декоративного мистецтва, технологій і безпеки життєдіяльності факультету мистецтв та художньо-освітніх технологій ВДПУ Красильникова Ірина навчала виготовляти ялинкову прикрасу в техніці «Паперова шлярочка».

А от техніку «Макраме» вихованцям представила Олена Макраменко, разом вони виготовили прикрасу до свята «Різдвяний гном».

З основами петриківського розпису гуртківців познайомила Любов Воронецька, вони створили чудову новорічну іграшку.

Молода художниця, Єва Тарановська, надихнула дітей на створення розписаної акриловими фарбами сумки-шопера.

Діти з майстрами, під час майстер-класів, створили справжні дива, в які вклали знання, вміння, фантазію та любов до мистецтва.