З розлитої кави можна на папері створити цілий світ, наповнений сюжетами та історіями, або просто намалювати пейзаж рідного краю. Такий живопис досить цікавий для дітей тому що створюється спонтанно. Саме тому керівник гуртка "Art Side" Медяна С. В. на базі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці провела для діток з тимчасово окупованих територій майстер-клас з малювання кавою "Краєвиди рідного краю". Цей майстер-клас став для дітей-переселенців справжнім подарунком до Дня захисту дітей. Все буде Україна! Все буде Україна!
Новини
2 червня 2022

Майстер-клас з малювання кавою "Краєвиди рідного краю"

З розлитої кави можна на папері створити цілий світ, наповнений сюжетами та історіями, або просто намалювати пейзаж рідного краю. Такий живопис досить цікавий для дітей тому що створюється спонтанно.

Саме тому керівник гуртка "Art Side" Медяна С. В. на базі Центру професійно-технічної освіти №1 м. Вінниці провела для діток з тимчасово окупованих територій майстер-клас з малювання кавою "Краєвиди рідного краю". Цей майстер-клас став для дітей-переселенців справжнім подарунком до Дня захисту дітей.

Все буде Україна!

Все буде Україна!