Новини
12 квітня 2022

Майстер - клас "Браслет Дружби" від Ірини Бєлан

Давайте заведемо нову звичку: обійматися, коли звучать тривожні сирени! З рідними, з близькими, з коханими, з друзями!

Психологи стверджують, що 4-х обіймів за день необхідно для виживання, 8 обіймів потрібно для гарного самопочуття, а 12 в день - для успішного зростання та процвітання.

Обійми зігрівають, підтримують і дають віру, дарують любов, турботу та спокій. Обіймаючи, ми захищаємо, наповнюємось силою. Зараз, коли нас усіх війна розкидала по всьому світу, не в усіх є можливість обійматися щодня зі своїми рідними та друзями! Отож ми з нетерпінням чекаємо на нашу Перемогу! Віримо в наших героїв-захисників! Гуртуючись, допомагаємо їм. Та сподіваємося на скоріше повернення додому наших близьких, рідних, друзів!

А поки силу свою черпаємо і водночас передаємо обіймаючи всім серцем тих, кому зараз дуже потрібна наша підтримка - сім'ям і діткам-переселенцям. Таким чином набуваючи нових друзів! А потім цю нову звичку обійматися ми перенесемо в мирне життя. І обіймів у нас буде ще більше, бо збільшиться коло дорогих серцю людей!І ми будемо ще сильніші!

І сьогодні від зразкового художнього колективу «Театр моди «Оксамит» (керівник Бєлан Ірина) вашій увазі пропонується майстер -клас "Браслет Дружби", щоб усіх наших друзів об'єднати та зв'язати міцним вузликом дружби на довгі роки!

Приєднуйтесь!

Бажаємо вам натхнення!