Новини
1 лютого 2018

Лінійка відкриття

10 вересня 2016 року у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва відбулося неймовірне свято – Лінійка відкриття, присвячена початку нового 2016-2017 навчального року. На центральній площі Палацу зібралося чимало дітей, батьків та гостей, які радо завітали до оселі творчості і натхнення, фантазій  та здійснення дитячих мрій.
 Свято видалось надзвичайно красивим та урочистим. Адже вже понад вісімдесят років поспіль Палац дітей та юнацтва радо відкриває свої обійми всім тим, хто хоче наповнити своє дитинство казкою, тим, хто вірить в чудеса,тим, хто живе творчістю та кого переповнює бажання зробити цей світ прекрасним.
Урочистості з нагоди початку нового навчального року у Палаці відвідала начальник відділу виховання та позашкільної роботи Департаменту освіти Вінницької міської ради Ірина Кравець, яка щирими словами привітала усіх п з початком нового 2016-2017 навчального року та побажала присутнім творчості, натхнення, мирного неба та досягнення всіх заповітних мрій.
 
На святі дарували радість  найкращі колективи Палацу, а цього річ це – Народний художній колектив України ансамбль спортивного бального танцю «Грація», ансамбль естрадного спортивного танцю «ЕОС», вокальний ансамбль «Джерельце», та юні гуртківці Іванишина Надійка та Колесник Марійка.
Фінальним акордом свята став випуск у небо білих голубів, які є символом радості та миру. 
Дорогі гуртківці, вже розпочата нова сторінка Палацу, яку пишете  саме ви. То ж, бажаємо вам творчості, натхнення, неймовірних позитивних вражень в оселі радості та добра!
Фотозвіт з лінійки відкриття  дивіться за  посиланням: