Новини
22 серпня 2018

Інклюзивна освіта у Палаці

Дорогі друзі, шановні дорослі!

Комунальний заклад «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» гостинно запрошує на заняття дітей з інвалідністю у родинний клуб «Повір у себе».

Родинний клуб - це навчальний простір, де займаються діти від 5 до 18 років.

Розташований клуб на першому поверсі Палацу. Гуртківці мають можливість користуватися навчальним кабінетом, туалетною кімнатою, пристосованою до потреб дітей з інвалідністю, гардеробом, кафетерієм, комунікувати з іншими дитячими творчими колективами.

На заняттях  гуртка «Тістопластика» діти працюють з солоним тістом - дивним по своїй доступності й пластичності матеріалом. Заняття тістопластикою чудово розвиває дрібну моторику рук та чинить заспокійливий вплив на дитину.

Відвідуючи гурток  «Паперопластика», юні вихованці навчаються різноманітним прийомам роботи з папером. Засвоївши елементарні правила згину, діти самостійно виготовляють паперові поробки, моделюють іграшки, листівки, сувеніри, подарунки.

Одним з головних завдань педагогів, є створення умов, у яких кожна дитина могла б розвивати природні здібності.

Неабияку роль у процесі творчого розвитку, соціальної адаптації вихованців відіграють такі форми роботи, як колективно-творчі заходи, сімейні  зустрічі, круглі столи, родинні свята. В їх організації, а також на заняттях гуртків можна  побачити дітей разом зі своїми  батьками та бабусями.

Також, велику психолого-педагогічну і пізнавально-виховну роботу у клубі проводять психолог та бібліотекар Палацу.

Вихованці родинного клубу «Повір у себе» беруть активну участь у виставках відділу декоративно-прикладного і образотворчого мистецтва різних рівнів.

Заняття відбуваються двічі на тиждень.

Довідки за телефоном:  +380(068) 836 90 27;

                                         +380(067) 291 60 17;

                                         +380(063) 320 08 82.