Новини
23 квітня 2021

ФІНАЛ МІСЬКОГО КОНКУРСНОГО ПРОЄКТУ «ЛІДЕР РОКУ -2021»

22.04.2021 р. у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва ім.Лялі Ратушної відбувся фінал міського конкурсного проєкту «Лідер року -2021».

Так само як І тур, він проводився в он-лайн режимі. 

На початку конкурсу виступила директорка Департаменту освіти Вінницької міської ради - Оксана Яценко, яка дала настанови на вдалий, цікавий та захоплюючий конкурс, побажавши усім учасникам успіху фінал конкурсу було розпочато.

Напередодні конкурсу конкурсанти отримали домашнє завдання. Їм потрібно було створити відео-робіту на тему «Фактор успіху», в якій мали можливість проявили свою креативнісь, уяву , фантазію у вирішенні суспільних проблем, а також продемонструвати лідерські якості та людські цінності, якими вони володіють.

Також фіналісти пройшли випробовування ораторством в конкурсі «Умілий оратор». Під час цього етапу конкурсантам пропонувалося продовжити фрази відомих мислителів та письменників своїми думками по заданій темі.

У традиційній рубриці «Секрет» учасники мали змогу уявити себе на керуючій посаді, таких як міністр здоров’я, міністр освіти, директор школи та багато інших. Завдання цієї рубрики полягало в тому щоб фіналісти розповіли щоб вони зробили б якщо займали ту чи іншу посаду.

За результатами підрахунків журі переможницею стала учениця ЗОШ №16 Крижанівська Анна 

Вітаємо усіх учасників та переможця 

 До нових зустрічей