Новини
3 листопада 2021

Фестиваль робототехніки "Vinnytsia Robo Camp"

30 - 31 жовтня 2021 року у Вінницькому мському палаці дітей та юнацтва відбувся III відкритий фестиваль робототехніки "Vinnytsia Robo Camp".

На турнірі  змагались 18 команд - 48 юних робототехніків. Вони вміють творити дива, досліджувати наукові секрети, створювати усе від простої іграшки-робота до «розумної» машини - це ті, хто захоплюються проєктуванням, розробкою та створенням роботів і робототехнічних систем.

Перший день фестивалю був  дуже цікавий та насичений. Урочисте відкриття турніру, виставка-конкурс проєктів на вільну тему, які представляють різноманітні моделі, змагання молодшої категорії учасників в номінації “WeDo” та старшої в номінаціях “Робо Сумо” і “Robo Race”, екскурсія до музею моделей транспорту м.Вінниці – це незабутні враження, хвилювання учасників та тренерів, перші перемоги.

Другий день фестивалю робототехніки «Vinnytsia RoboCamp» видався не менш цікавим та захоплюючим. Вирували емоції на змаганнях молодшої вікової категорії в номінації “Робо Сумо”, старшої – в номінації «Мехатроніка», під час нагородження переможців та вручення дипломів учасників.

В загальному заліку змагань молодшої вікової категорії команди із комунального закладу «Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» міста Добровеличківка Кіровоградської області зайняли два ІІІ-іх місця, КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної» - І та ІІ місце.

В старшій віковій категорії команда із комунального закладу «Добровеличківський ліцей «ІНТЕЛЕКТ» міста Добровеличківка Кіровоградської області зайняли ІІІ місце, КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва ім. Л. Ратушної» - І та ІІ місце.

У виставці-конкурсі проєктів  І місце здобула команда комунального закладу "Гімназія №24 Вінницької міської ради" -  "Пакмен": Іванов Ярослав Ігорович, Босацька Поліна Віталіївна яка представила   "Пейнтбол-машину".  ІІ та ІІІ  місце  зайняла робота вихованця гуртка "Робототехніки" ВМПДЮ  Кателяна Романа "Грузовик-навантажувач з маніпулятором" та "Авіаносець"
Вітаємо переможців!