Новини
27 листопада 2023

Дитячий благодійний турнір початківців з шахів «Шаховий дебют»

Шахи – не просто гра для розваги! Це одна із найбільш захоплюючих древніх інтелектуальних ігор! Писати сторінки історії дитячих шахів у нашому закладі розпочали лише три роки тому, а от проводити шахові змагання вже стало гарною традицією.

Сьогодні наш заклад гостинно зустрів 96 юних шахістів із громад області на відкритому дитячому благодійному турнірі початківців з шахів «Шаховий дебют». Наймолодшій учасниці змагань всього лише п’ять років, найстаршому - сімнадцять, та в шахах вік не впливає на майстерність.

Турнір проводився за підтримки Департаменту освіти Вінницької міської ради, британського благодійного фонду «Hope4», громадської організації «Ми-вінничани», громадської організації «Ротарі клуб «Вінниця Поступ», фонду розвитку сільських громад «З міста в село», електронного видання «СічНьюз» та мецената Василя Васильовича Вовка.

Наші змагання відбулись завдяки мужнім захисникам та захисницям нашої країни. Усі зібрані благодійні кошти у сумі 5589 грн під час турніру були передані на підтримку ЗСУ. Наближаємо ПЕРЕМОГУ разом!