Новини
21 квітня 2020

Дистанційна робота: юні театрали продовжують знайомитись з театром

#ДистанційнаРобота_Позашкілля

Доброго дня, любі друзі!

Карантин в Україні - справжнє випробування не лише для дорослих, але й для дітей, особливо, якщо ті активні та непосидючі. Чим зайняти себе? Можна співати,танцювати, малювати, грати в ігри. А можна ще й подорожувати онлайн. І тут перед вами розкриваються необмежені можливості. Театральна студія «Мельпомена», керівник Вонсовська Л.П. пропонує онлайн - подорож у світ театру. Насолоджуємося прекрасним мистецтвом та залишаймося вдома.
Продовжуємо наше знайомство з театром.
Проходили епохи, руйнувалися і створювалися держави, але не вмирав театр. Протягом століть театральне мистецтво несло людству правду життя, дарувало насолоду, стверджувало високий гуманізм.
Театр був потрібний людині завжди. У всі часи, епохи жила вічна потреба в театральному мистецтві.

Але сьогодні ми познайомимося з Вінницьким обласним академічним українським музично - драматичним театром ім. М. Садовського.

Погляньте на живу історію нашого міста початку XX ст..
Ця велична споруда примушує звернути на себе увагу. Коли заходиш до театру, проходиш його фойє, коридорами, зазираєг до гримкімнат, ступаєш на сцену, торкаєшся її лаштунків - відразу відчуваєш якусь незвичайну енергетику. Виявляється, це зовсім не дивина. Бо якщо щось створюється з любов'ю, то воно віддає тобі цю любов сторицею.