Новини
15 травня 2020

Дистанційна робота: перемога лідера учнівського самоврядування у "Єврофесті"

Лідери учнівського врядування Вінницького міського молодіжного громадського об’єднання старшокласників «Лідер», що діє на базі КЗ «Вінницький міський палац дітей та юнацтва імені Лялі Ратушної» взяли активну участь у Всеукраїнському фестивалі «ЄвроФест 2020», який проходив в період з 12 по 15 травня 2020 року. У конкурсній програмі активісти шкільного життя долучилися до індивідуальних конкурсних завдань таких як : «Європа в Україні», «Європейська Україна в світлинах» та «Подорожуємо Україною».

Завданнями учасників було намалювати постер чи малюнок, створити фотоколаж та підготувати цікаву фото світлину, відповідно до даної теми. Учасниками конкурсу стали: Крижанівська Анна, учениця 9 класу КЗ: «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. № 16 ВМР»; Драчук Аліна, учениця 10 класу КЗ «НВК:ЗШ І-ІІІ ступенів – гімназія №23 ВМР»; та Чайковський Ілля, учень 11 класу КЗ: «Загальноосвітня школа І – ІІІ ст. № 22 ВМР».

Приємно відзначити і лауреатів Всеукраїнського конкурсу «Єврофест 2020», ним став Ілля Чайковський, який за створений колаж на тему : «Подорожуємо Україною» нагороджений 2 премією, з чим ми його і вітаємо! Усім учасникам висловлюємо велику подяку та бажаємо успіхів!
#Єврофест_2020
#KOCDUT_Єврофест_2020
#Лідери #омбудсмени #поколінняUA #вмпдю #vmpdu #вінниця