Новини
10 квітня 2020

Дистанційна робота: чарівні феєчки для вихованців гуртка ПТМ

#ДистанційнаРобота_Позашкілля
І знову про квіти. Їх і правда, багато не буває! Може, нас надихнула весна та квітень місяць, може, сакури, які розквітли на вулицях Вінниці. Казкова та неймовірна краса! А ви вже встигли помилуватись? Якщо немає можливості вийти на коротку прогулянку - перегляньте світлини. Їх цвітіння заворожує!
Створити ж "квіткову казку" вдома, пропонує керівник гуртка початкового технічного моделювання. "Квіткові феєчки" можна виговляти усією сімєю! Буде цікаво!

Квіткові феєчки - це справжнісінькі феї, тільки зовсім маленькі. Цілий день феєчки займаються корисними справами, щоб цей світ став кращим, але при цьому чудеса вони творять не гірше, ніж великі. Маківка з нічого створює затишок, Ромашка лікує від усіх хвороб, Зозулині Сльозки вміє всім поспівчувати, Ділі-Дон робить світ кращим, а Колючка ... Колючка теж здорово чудить, тільки через її шкідливий характер чудес від неї, буває, що не допросишся.

Хто ще не з нами – приєднуйтесь!
також чарівні феєчки з вовни не залишать байдужими нікого- https://www.diyideas.ru/14985.html   https://oytoy.ru/interesting/389