Новини
5 квітня 2023

«Цікавий тиждень» у гуртках відділу художньо-естетичного виховання

Останнім часом ми не маємо можливості подорожувати так, як би нам цього хотілося. І творчі колективи відділу художньо-естетичного виховання КЗ «ВМПДЮ» знайшли цікавий вихід із цієї ситуації. В рамках проєкту «Цікавий тиждень» була проведена низка заходів, під час яких вихованці разом з керівниками гуртків мали можливість віртуально подорожувати, обираючи будь яку країну світу.

Вихованці за допомогою відеопрезентацій знайомилися з цікавими історичними фактами про країну, демонструючи національні танці та пісні. Розповідали про видатних людей, традиції та особливості національного вбрання обраної країни. А також презентували смачну національну кухню.

Мета таких заходів – розширити знання про різні країни світу, познайомити вихованців з культурою та традиціями країн, розвивати почуття поваги до дружніх народів, сприяти усвідомленню місця України серед країн світу. Формувати патріотичні почуття та розвивати креативність і творчий підхід до виконання завдання.

У заходах «Цікавий тиждень у відділі художньо-естетичного виховання» 9 творчих колективів відділу цікаво та різноманітно представили країни:

  • Вихованці вокального ансамблю «Сузір’я», кер. Польгун І.Д. творчо та цікаво презентували країну «Польща». До заходу із задоволенням долучилися ще й батьки.
  • Вихованці студії сучасного та вуличного танцю «ЛаМар», кер Колесник Л.М. у невимушеній легкій обстановці, спілкуючись між собою, слухаючи драйвову музику, демонструючи хореографію, презентували країну «Америка».
  • Вихованці вокального ансамблю «Джерельце», кер. Лисак М.В. змістовно та цікаво презентували країну «Австрія».
  • Вихованки ансамблю естрадного танцю «Екстрим» кер. Григор’єва Я.В., цікаво презентували країну Молдова.
  • Вихованці ансамблю естрадного спортивного танцю «ЕОС», кер Боднар В.Ф. та студії естрадного вокалу «Браво», кер Гриценко Т.О., використовуючи інтерактивні вправи, презентували країну Італія.
  • Вихованці ансамблю класичного танцю «Фуете», кер Ільченко Ж.Б. харизматично презентували країну Грузія.
  • Вихованці ансамблю спортивного бального танцю «Грація» , кер Мацюк П.О. практично та змістовно презентували країну Ізраїль.
  • Вихованці ансамблю танцю «Радість», худ. кер Бойко В.А. зі щирістю та любов’ю, з неймовірними емоціями та харизмою творчо презентували нашу рідну неньку Україну, даруючи всім присутнім незабутні відчуття.

«Цікавий тиждень» виявився змістовним заходом, який вкотре показав, що наші діти працьовиті, неймовірні та творчі.

+5