Новини
30 листопада 2022

Чемпіонат Світу зі спортивних танців «Dutch Open & WDC AL World Championships»

В листопаді вихованці клубу спортивного бального танцю «Грація» (керівник Гладкий Д.М. ) Мазуренко Антон та Комаренко Діана стали фіналістами в одному із найпрестижніших змагань у всьому танцювальному світі, найулюбленіших змагань тисячі танцюристів з цілого світу - Чемпіонаті Світу зі спортивних танців «Dutch Open & WDC AL World Championships» у Голландії .

Серед 33 країн, які брали участь у змаганнях, наші українці Мазуренко Антон та Комаренко Діана посіли 5 сходинку у світовому рейтингу у категорії Стандарт до 16 років!

Також Антона та Діану запросили представляти нашу сусідню країну Польщу у командних змаганнях, де серед 6 країн, вони посіли 1 місце!!!

Інша пара ,Полєвода Марк та Глазко Владислава, також спробували свої сили у категорії до 19 років Латина та потрапили у топ 24 пари Світу!!!

Найсильніші пари з різних куточків світу, найдосвідченіші судді, легенди танцювального спорту, професіонали, любителі, які так само змагаються за титул Чемпіонів Світу - це просто незабутньо!!!

Вийти на паркет цих змагань - це вже велике досягнення і маленька перемога, тому що , підготовка до цих змагань дуже серйозна - місяці старанних тренувань, створення ідеального образу( костюми, зачіски, макіяж), немаленькі затрати на саму поїздку, але воно того варте !!!