Новини
16 грудня 2022

Акція «Лист Святому Миколаю»

До Дня Святого Миколая у Вінницькому міському палаці дітей та юнацтва відбулася традиційна акція «Лист Святому Миколаю».

День Святого Миколая – одне з найчарівніших свят як для дітей, так і дорослих. Воно асоціюється з дивами, казкою, подарунками і здійсненням найзаповітніших мрій. Напередодні свята, вихованці Палацу, разом із Нехочухо та леді Вінтер, писали листи святому Миколаю в яких розповідали, як пройшов цей рік, чи були вони слухняними, які добрі справи встигли зробити, чи допомагали батькам або рідним, можливо, другу. А також співали, танцювали, гралися в зимові ігри. Захід подарував дітям багато позитивних емоцій, адже зараз дуже важливо підтримувати маленьких українців. Крім подарунків для себе, діти найбільше бажали Перемоги України та завершення війни.

Всього у акції «Лист святому Миколаю» взяло участь 403 дитини із 30 дитячих об’єднань Палацу, а саме: об’єднання «Повір у себе»; ансамблів танцю: «Грація», «Екстрим», «Радість», «ЕОС», «LaMar»; вокальних ансамблів: «Браво», «Джерельце», «Сузір’я», «Кураж»; театральної студії «Мельпомена»; гуртків: «Шахи», «Програмування для молодших школярів мовою KoDu», «М‘яка іграшка», «Дошколярик», «Юний художник», «Оригамі», «Амігурумі», «Дитяча мультиплікація», «Текстильнимй сувенір», «Дизайн-мода», «Чарівна вовна», «ArtSide», «Програмування мовою Scratch»; театру моди «Оксамит» та креатив-студії «Орхідея».