Новини
14 жовтня 2022

14 жовтня - День захисників і захисниць України

14 жовтня - День захисників і захисниць України. Сьогодні ми вшановуємо пам`ять про тих, хто боронив волю та незалежність України, дякуємо усім героям та героїням, які сьогодні мужньо захищають нашу рідну Батьківщину від ворогів. Низький вам уклін!

Усі дні війни українці на фронті та в тилу працюють заради ПЕРЕМОГИ, заради мирного майбутнього наших дітей. Сумно, але факт, що війна глибоко проросла у дитячих серцях, що у XXI сторіччі в Україні росте покоління тих, хто народився під звуки кулеметів і вибухи мін та снарядів. За час війни наші діти стали вмить дорослими, серйозними, змінились їхні мрій, бажання, теми для творчості. Так, змінились теми мультфільмів вихованців гуртка дитячої мультиплікації нашого закладу. Діти стали знімати мультики про біль від втрат та віру в перемогу, славних захисників та волонтерів.

Серед малих фантазерів є творча та скромна Віка Янчук, яка під час дистанційки на початку війни створила власний YouTube канал «Анімаційні історії» та розміщує там свої авторські мультики. Кожен мультфільм, створений Вікою, демонструє гордість бути українкою, вдячність мужнім захисникам, ставлення до вбивчої війни та до клятого ворога. Ми впевнені, що із героями-захисниками та такими дітьми в України є майбутнє!